Clujenii vor hotărî când se vor desfășura Zilele Municipiului Cluj-Napoca

Administraţie Din oraş

Luna aceasta, clujenii vor avea posibilitatea să voteze când, unde și cum se vor desfășura Zilele Municipiului Cluj-Napoca.

„Considerăm absolut necesar acest pocedeu. Cetățenii trebuie sa aibă dreptul să-și spună cuvântul” a declarat primarul Clujului, Sorin Apostu, în cadrul unei conferințe de presă. Acesta speră ca manifestările de artă și cultură care se vor petrece să mărească șansele Clujului de a deveni capitală europeană în 2020.

În perioada 2-8 iunie clujenii vor putea vota pentru perioada de desfășurare a zilelor orașului la sediul central al Primăriei, la sediile de cartier și la cinematografele Republica, Arta și Victoria. În perioada 9-15 iunie aceștia vor putea vota și în varianta on-line pe site-ul Primăriei. Buletinul de vot și formularul on-line vor conține secțiuni cu întrebări în legătură cu perioada desfășurării evenimentului, iar ideile în legătură cu felul în care vor fi organizate Zilele Municipiului Cluj-Napoca vor fi binevenite.

Consultarea pentru zilele orașului va lua sfârșit la începutul lui iulie, când se vor ști rezultatele finale ale voturilor clujenilor.

Potrivit lui Sorin Apostu, indiferent care va fi perioada decisă pentru sărbătorirea zilelor Clujului, acestea nu vor avea loc anul acesta deoarece este un an foarte greu.

_________

Alexandra Florescu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts