Cei mai buni profesori şi studenţi au fost premiaţi de „Go Free”

Eveniment UBB Radio

În cadrul celei de-a doua ediții a „Galei Go Free Awards” au fost premiaţi 36 de profesori şi studenţi care au fost nominalizaţi în perioada 23 aprilie-6 mai 2012 pe site-ul www.gofree.ro. Evenimentul a avut loc vineri seara, la Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca.

Pentru că au fost considerați modele demne de urmat, opt profesori au fost premiați, printre care îi amintim pe Decanul Facultății de Teologie Ortodoxă Ioan Chirilă, Lect. univ. dr. în sociologie Ioan Hosu, Prof. univ. dr. Ilie Rad de la Catedra de Jurnalism, dar și Asist. univ. dr.Corina Rotar de la Catedra de Comunicare și Relații Publice.
„Am fost foarte emoționat la primirea veștii că am fost nominalizat pentru primirea acestui premiu. Am ajuns să fac câte două excursii pe an. Gândiți-vă să vă împrieteniți cu colegii mai mici pentru a le putea transmite acest program extraordinar”, a menționat Prof. univ. dr. Ilie Rad
Studenții s-au făcut remarcați și la această ediție a proiectului, fiind premiați în număr de 16 pentru concursurile câștigate pe parcursul întregului an universitar. Printre aceştia se numără şi patru studenţi din echipa UBB Radio. Oana Moisil, Delia Marinescu și Andrada Lăutaru au fost premiate ca urmare a câştigării primului loc la secțiunea radio, la concursul de reportaje radio „Europa Jurnaliștilor”. De asemenea, Andrei-Mihai Purcărea, aclamat de public, este câștigătorul competiţiei de reportaje Euranet Awards.

În cadrul acestei festivități nu au fost oferite premii în bani, organizatorii considerând că recunoștința lor față de aceste persoane înseamnă mult mai mult decât orice premiu valoric. „Această gală a fost organizată cu doar 50 de ron”, a ținut să precizeze președintele asociației „Go Free”, Andra Camelia Cordoș.
Lista completă a câştigătorilor poate fi consultată pe site-ul Go Free.

___________
Roxana Hiriș

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts