Brăduți în ghiveci pentru toate grădinițele clujene

Din oraş Educaţie

Copiii din grădinițele clujene vor primi câte un brăduț în ghiveci de Sărbători. Cei mici vor împodobi brazii cu decorații făcute de ei, iar în primăvară îi vor planta în curțile grădinițelor.

Acțiunea face parte din proiectul „Creștem împreună Bradul de Crăciun” demarat de compania Terapia Ranbaxy, care și-a propus să ofere câte un brad în ghiveci pentru fiecare dintre cele 61 de grădinițe din municipiul Cluj-Napoca.

„Bradul de Crăciun în ghiveci este un simbol al respectului și al responsabilității față de natură, două dintre atitudinile pe care fiecare dintre noi are datoria de a le insufla copiilor clujeni. Salut acest proiect care constituie un nou pas înainte în realizarea dorințelor noastre de a deveni o comunitate de  avangardă la nivel național în activitățile de protecția mediului și voi participa cu plăcere la acțiunea de plantare organizată în primăvara viitoare, atunci când Brazii de Crăciun vor prinde rădăcini permanente în grădinițele noastre.”, a declarat primarul municipiului Clu-Napoca, Sorin Apostu.

Orașul Cluj-Napoca va candida în 2011 la statutul de Capitală Verde a Europei, iar această acțiunea este bine-venită deoarece contribuie la educarea ecologică a copiilor.

_________

Ana Giol

Foto: Primăria Cluj-Napoca

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts