Antreprenor poți fi și tu!

Educaţie

Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială şi Organizaţia Studenţilor de la Universitatea Tehnică, cu sprijinul celor de la Autostrada Transilvania lansează un nou proiect de educaţie antreprenorială.

Proiectul denumit “Antreprenor poţi fi TU!” se adresează studenților de la Universitatea Babeș-Bolyai și celor de la Universitatea Tehnică Cluj Napoca.

“Știm, din experiență, că principalele obstacole sunt faptul că nu au cunoștințe legate de gestionarea, conducerea unei afaceri, de multe ori aceștia nu știu nici ce este un plan de afaceri. Și, atunci am vrut să îi ajutăm, prin acest proiect, să depășească aceste obstacole și să le oferim o structură în sensul acesta” a declarat directorul executiv al Fundației Danis, Cordelia Bădescu.

Proiectul se va derula sub forma a patru workshop-uri la care vor participa 17 studenți aleși după scrisoarea lor de motivație pentru acest proiect. Primul workshop va începe  mâine, al doilea va avea loc în 25 noiembrie  iar următoarele   în 3 și 9 decembrie.

Astfel, participanții vor avea ocazia să învețe noțiuni de antreprenoriat și să simuleze un plan de afacere la care vor primi un feed-back din partea unor importanți oameni de afaceri.

Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială funcţionează la Cluj-Napoca din anul 2000. Aceasta iniţiază şi derulează proiecte pentru îmbunătăţirea calităţii educaţiei manageriale şi încurajează tinerii antreprenori în dezvoltarea potenţialului.

Simona Sauca

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts