Ambient Construct și Instal s-au deschis la EXPO Transilvania

Eveniment UBB Radio

Cele mai importante târguri internaționale din Transilvania specializate în construcții și instalații, Ambient Construct și Ambient Instal, s-au deschis astăzi la EXPO Transilvania.

Printre expozanți se numără și 7 firme de profil din Grecia, Italia, Austria, Germania, Polonia, Spania și Republica Moldova.

În cadrul celei de-a XX-a editii, vizitatorii vor putea să se bucure de Ambient Electric, specializat în echipamente și aparataje electrice, de Ambient Wood, specilizat în case și costrucții de case și Expo Protect, specilizat în securitate și sănătate în muncă, prevenirea și stigerea incendiilor.

Diferența pe care o aduce această ediție asupra domeniului construcților este „creșterea calității, precum și promovarea produsului natural, produsului national și promovarea produsului local”, în opinia sub-prefectului judetului Cluj, Vasile Cosma, prezent la deschiderea târgului.

Prin intermediul acestor târguri producătorii autohtoni, și nu numai, se pot promova mai bine, ofertele fiind diversificate de la an la an după nevoile clienților.

„În fiecare lună ne îmbunătățim gama cu alte produse noi în funcție de cererea clientului, facem în fiecare săptămână sondaj de opinie să vedem ce s-a cerut mai mult”, declară unul dintre expozanți.

Vizitatorii pot consulta ofertele prezente la târg între 23 – 27 februarie, în intervalul orar 10 – 18.

____________________

Andreea Stăicuț, Ana Giol

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts