LIVE TEXT – FC Universitatea Cluj – FC Hermannstadt

Sport UBB Radio

FC Hermannstadt se impune la Cluj, cu 2-0 (0-0), la capătul unui meci în care a avut ocaziile mai mari de gol. Pentru sibieni au înscris Petrescu (79) și Tsoumou (80), reușite care pot conta decisiv în vederea menținerii echipei lui Vasile Miriuță în primul eșalon al fotbalului românesc.

Final de meci la Cluj! Hermannstadt câștigă cu 2-0 și ia o opțiune serioasă pentru menținearea în prima ligă. Returul barajului va avea loc miercuri, de la ora 18, sub Cibin.

Un fan clujean, interzis pe stadioanele din țară, a pătruns pe teren înaintea sfârșitului meciului și s-a dus spre Peluza Șepcile Roșii, pe care a salutat-o, oamenii de ordine intervenind să-l prindă. În acest moment meciul s-a oprit, fiind nevoie de intervenția jandarmilor.

Minutul 80 – Tsoumou majorează avantajul Sibiului, după o greșeală în apărarea gazdelor. Portarul “șepcilor roșii” a încercat să-l jeneze pe atacantul oaspeților, însă acesta l-a driblat, trimițând cu latul în plasa porții.

Minutul 79 – Goool Hermannstadt! Petrișor Petrescu deschide scorul după ce nu este atacat de vreun fundaș al Universității, prinzând un șut foarte bun din afara careului.

Minutul 73 – Popovici mai trece o ocazie în contul Sibiului, șutul acestuia fiind pradă ușoară pentru Dur-Bozoancă.

23.564 de spectatori asistă la meciul de baraj, cea mai importantă partidă din istoria recentă a Universității Cluj după finala Cupei României din 2015.

Minutul 61 – Dumitriu deviază pentru Tsoumou, care scapă singur cu portarul Dur-Bozoancă, însă lob-ul trimis de atacantul Sibiului nu nimerește cadrul porții.

Minutul 54 – Dorin Goga are o acțiune individuală, reușind să depășească mai mulți fundași sibieni, șutul acestuia trecând foarte aproape de bara porții apărate de Căbuz.

Minutul 46 – A început repriza secundă cu U Cluj având lovitura de începere. Chiar la prima pătrundere în careu, Pîrvulescu trimite peste poarta lui Căbuz dintr-o poziție bună.

Pauză pe Cluj Arena. Scorul este în continuare alb, după ce Sibiul a avut cele mai mari ocazii de a marca, dominând teritorial ultima parte a primei reprize.

Minutul 36 – O bâlbâială în defensiva clujenilor era să însemne deschiderea scorului pentru Hermannstadt, însă în cele din urmă “studenții” reușesc să scoată mingea din careu, îndepărtând pericolul.

Minutul 28 – Tătar execută foarte bine o lovitură liberă de la 20 de metri, într-un cor de fluierături, mingea trimisă de fundașul Sibiului lovind bara.

Minutul 26 – Același Goga îl pune la încercare pe Căbuz, care respinge în corner de această dată. În urma loviturii de colț, Florescu reia cu capul deasupra porții.

Minutul 14 – O nouă ocazie și pentru Universitatea. Gavra deviază cu capul spre Goga, care șutează de la marginea careului, Căbuz fiind nevoit să se întindă puțin.

Minutul 10 – Popovici reușește să scape în bandă, îi pasează în careu lui Tsoumou, însă acesta bâlbâie mingea și Dur-Bozoancă o prinde aproape de linia porții. Cea mai mare ocazie a meciului de până acum.

Minutul 8 – Pîrvulescu semnează prima ocazie a partidei, însă trimite fără putere, Căbuz neavând emoții în a respinge.

Echipele de start:

U Cluj (4-2-3-1): Dur-Bozoancă – A.Coman, Ursu (M.Coman 83′), Cordoș, Berci (Taub 71′) – Giurgiu, Florescu – Pîrvulescu, Goga, Greu (Axente 77′)- Gavra. Antrenor: Bogdan Lobonț

Hermannstadt (4-2-3-1): Căbuz – Mățel, Dandea, Stoica, Tătar – Dâlbea, Dumitriu (Da Silva 84) – Petrescu, Lendric (Antonov 60′), Popovici (Acsinte 74′) – Tsoumou. Antrenor: Vasile Miriuță

 

Universitatea Cluj și FC Hermannstadt se întâlnesc în barajul de promovare/menținere în Liga 1, pe Cluj Arena, începând cu ora 18. Toate fazele importante ale meciului pot fi urmărite în timp real pe site-ul nostru, într-un live-text oferit de colegul nostru Krisztian Bucsi.

 

Live text realizat de Krisztian Bucsi

Sursă foto: ClujLife.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts