EUROPA NOASTRĂ | UE promovează cooperarea în domeniul educaţiei şi al culturii

Euranet Plus

Cooperarea este una dintre valorile fundamentale pe care s-a clădit Uniunea Europeană. Cooperarea este una dintre valorile fundamentale pe care s-a clădit Uniunea Europeană. În domeniul educaţiei şi al culturii, cu atât mai mult, este nevoie ca tinerii de astăzi să perpetueze această dimensiune a societăţii europene. Corpul european de solidaritate este noua iniţiativă a Uniunii Europene, care le oferă tinerilor şansa de a face voluntariat sau de a se implica în proiecte în propria ţară sau în străinătate, pentru a ajuta comunităţi şi oameni din toată Europa.

Corpul european de solidaritate urmăreşte să construiască o societate incluzivă, să sprijine persoanele vulnerabile şi să caute soluţii la provocările cu care se confruntă comunităţile actuale. În acest sens, reuneşte tineri care vor să înveţe, să ajute şi să se dezvolte, la rândul lor.

– Articolul integral se găsește pe site-ul Radio România Internațional / Tibor Navracsics (sursa foto © European Union, 2019 – Photographer Basia Pawlik, Source EC – Audiovisual Service)

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts