EUROPA NOASTRĂ | Tinerii propun Comisiei Europene soluţii pentru protejarea mediului înconjurător

Euranet Plus

Comisia Europeană se angajează într-un dialog consistent cu tinerii europeni, pentru a aborda într-un mod cât mai eficient problemele legate de mediul înconjurător.

Comisia Europeană se angajează într-un dialog consistent cu tinerii europeni, pentru a aborda într-un mod cât mai eficient problemele legate de mediul înconjurător. Schimbările climatice cauzate de poluarea care a atins, în ultimele decenii, niveluri alarmante reprezintă unul dintre subiectele principale de pe agenda oficialilor europeni şi nu numai.

Noua generaţie este cea mai interesată de preîntâmpinarea problemelor de mediu, aşadar câţiva adolescenţi l-au provocat pe Maros Sefcovic, vicepreşedintele Comisiei Europene responsabil pentru Uniunea energiei, la un dialog live pe pagina de Facebook a Executivului:

„Sunt foarte impresionat de faptul că, la vârsta voastră, sunteţi deja implicaţi în mod activ în a aborda problemele legate de schimbările climatice. Fiul meu are 19 ani şi îmi spune şi el cât de important este pentru generaţia voastră,din cauza tuturor schimbărilor care se întâmplă pe planeta noastră, în special înceea ce priveşte speciile de animale ameninţate de extincţie.”

Articolul integral se găsește pe site-ul Radio România Internațional / Sursa fotografiei: Maroš Šefčovič (Sursa foto: © European Union, 2017/ Photo: Elyxandro Cegarra)

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts