3 croaziere de lux – premiile tombolei Polus

Divertisment Internaţional

“Iubirea face valuri la Polus” este loteria organizată de centrul comercial din Cluj-Napoca, ce are ca premii 3 croaziere de lux pentru două persoane, pe Marea Mediterană.

Toţi cei care vor face cumpărături în valoare minimă de 100 de lei începând de sâmbătă, 12 februarie şi până marţi, 8 martie, se vor putea înscrie în cursa pentru una dintre cele 3 croaziere de lux. Câştigători vor petrece o săptămână la bordul uneia dintre cele mai luxoase nave de croazieră de pe Mediterană, MSC Poesia.

Aceștia se vor putea relaxa în grădina Zen amenajată la bordul vasului, urmărind un film la cinematograful amenajat în aer liber, în zona de Spa sau privind marea din balconul privat al cabinei.

“Câştigătorii croazierelor vor vizita câteva dintre cele mai frumoase porturi din Europa, iar la bordul navei vor avea parte de o mulţime de surprize, petreceri, precum şi multe alte ocazii de a se relaxa şi răsfăţa.”, a declarat Adrian Oancea, PR Manager al Polus Center Cluj.

Pe lângă cele trei mari premii, centrul comercial mai oferă clienților săi șansa de a câștiga unul dintre miile de premii oferite de către partenerii acestuia. Premile constau în vouchere de cumpărături, produse cosmetice sau bijuterii. Toate acestea pot fi câştigate pe loc, în momentul completării talonului de participare, care se acordă celor care fac cumpărături în valoare minimă de 100 de lei, pe un singur bon, în perioada 12 februarie – 8 martie. Aceștia trebuie să prezinte bonul de casă la standul loteriei, unde vor primi câte un talon de participare.

___________

Anca Baciu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts