“U” Transilvania a pierdut acasă

Eveniment Sport

Partida de handbal masculin, disputată în această seară, în incinta Sălii Sporturilor “Horia Demian” între “U” Transilvania şi MFA Steaua Bucureşti, s-a încheiat victorios pentru stelişti, cu un scor decisiv de 27-20 (14-9).Partida de handbal masculin, disputată în această seară, în incinta Sălii Sporturilor "Horia Demian" între "U" Transilvania şi MFA Steaua Bucureşti, s-a încheiat victorios pentru stelişti, cu un scor decisiv de 27-20 (14-9)

Deşi prima repriză a fost dominată de echipa din capitală, pe final de meci studenţii reuşesc să se mobilizeze aducând noi puncte pe tabela de marcaj. Meciul s-a jucat în cadrul etapei 2Deşi prima repriză a fost dominată de echipa din capitală, pe final de meci studenţii reuşesc să se mobilizeze aducând noi puncte pe tabela de marcaj5 a Ligii Naţionale de Handbal masculin şi a însemnat  ultimul din acest sezon pe teren propriu.

„ În primul rând vreau să îmi cer scuze pentru toţi cei care sunt alături de această echipă şi de modul în care au evoluat pe teren băieţii astăzi. La un nivel de Ligă Naţionala nu este permis să ratezi în situaţii clare de 7 metri şi contraatacuri, greşeli care ne-au furat victoria. Nu s-a vazut dorinţa de victorie din partea baieţilor dar sperăm că în etapa de la Medgidia vom avea un joc mai bun”, a declarat antrenorul oficial al „U” Transilvania, Liviu Jurcă.

În urma înfrângerii de pe teren propriu, handbaliştii clujeni  ratează obiectivul acestui sezon de a ocupa un loc în primele 8 din campionat.  Meciul următor se va juca în deplasare, la Medgidia.

Alina Solovăstru

Foto: Ilinca Coman

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts