“Balul de sâmbătă seara” a adus invitaţi speciali la Comedy Cluj

Din oraş Divertisment

În ciuda faptului că nu e sâmbătă, în această seară Cinema Republica s-a transformat într-o sală de bal. Filmul Balul de sâmbătă seara”, amintiri, emoţii şi rememorări l-au readus pe actorul Sebastian Papaiani pe scenă, unde a ridicat întrega sală în picioare.

Eugen Şerbănescu, Preşedintele Centrului Naţional al Cinematografiei a fost prezent şi el declarând că “Privim cu admiraţie de la Bucureşti spre Cluj, care prin intermediul acestui gen de festivaluri a devenit capitală culturală.”

Actorul Sebastian Papaiani a urcat pe scenă la finalul proiecţiei unde a mărturisit “Am fost cuprins de atâta emoţie, un nod în gât, fiind în acelaşi timp actor şi critic. Îmi văd filmele foarte rar, cu toate că le am imprimate aproape pe toate cele 60. Filmul rămâne o carte vie, în mişcare pentru interpret şi distrugătoare pentru sufletul lui la finalul  unei cariere. Doresc să încurajez pe mai departe această undă vie de cultură, cum este acest festival cinematografic la Cluj”.

Emoţiile l-au copleşit şi pe regizorul Geo Saizescu pe scena clujeană “Încerc un mare sentiment de emoţie în această seară. Am fost de multe ori pe această scenă la Cluj-Napoca. Trebuie să spun că întotdeauna am simţit o mare căldură şi un ataşament pentru oamenii de aici.” Legat de actorii contemporani, acesta spune că “Foarte mulţi, astăzi, nu mai înţeleg că succesul meu este şi a lui, dar şi succesul lui este şi al meu.”

Festivalul Comedy Cluj continuă cu filme şi invitaţi de seamă până duminică.


_______________

Andrada Lăutaru

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts