Mărțișorul trece prin stomac

Cultură
Sursa fotografiei: Ovidiu Ionel Duță

Dacă până acum am fost obișnuiți să purtăm mărțișor în luna martie, lucrurile s-au schimbat astăzi, astfel că acum avem posibilitatea chiar și de-a-l mânca. Karina Oprișoi din municipiul Orăștie, județul Hunedoara, realizează de aproximativ doi ani mărțișoare comestibile, după o rețetă proprie.

Mărțișoarele comestibile sunt dulci și au forme asemănătoare cu cele realizate pentru a fi purtate în piept, ba chiar și fundițe roșii și galbene, pentru a simboliza primăvara în adevăratul ei sens.

De profesie economist, Karina, realizatoarea mărțișoarele comestibile oferă, în această perioadă, posibilitatea de achiziționare a acestor mărțișoare delicioase atât în mediul online, pentru oricine își dorește să le achiziționeze, cât și în orașul din care provine. De asemenea, mărțișoarele comestibile pot fi găsite și pe pagina de Facebook.

– Reka Vass, Mădălina Pîrlog / Sursa fotografiilor: Ovidiu Ionel Duță

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

related posts