Conceicao: ” Trebuie să fim la nivel înalt”

CFR Cluj va întâlni sâmbătă, pe teren propriu echipa braşovenilor, Fc Braşov.  Partida se va  disputa  pe stadionul din Gruia începând cu ora 21:00, meciul  fiind unul dintre cele 4 jocuri decisive pentru calificarea în Cupele Europene.

Conceicao: ” Trebuie să fim la nivel înalt”Deși “feroviarii” pornesc etapa cu un avantaj de 4 puncte în faţa contracandidatei de pe locul 8, elevii antrenaţi de Lucescu au avut un retur bun şi pot reprezenta un pericol pentru cfr-işti.

“Am avut ocazia să urmăresc câteva filme şi să mă documentez cu privire la anumite aspecte, care s-au dovedit foarte utile  pentru  alegerea unei  noi strategii în jocul cu braşovenii. Sunt conştient că FC Braşov este o echipă bună şi foarte bine organizată,  de aceea echipa Clujului trebuie să fie la nivel înalt”,  a conchis Antonio Conceicao,  antrenorul CFR Cluj.

Pentru derby-ul de sâmbătă, FC Brașov nu va putea conta pe jucătorii Buga şi Stelea, care au fost accidentaţi în ultimul meci cu Bistriţa. Biletele pentru partida CFR Cluj – FC Braşov au fost puse în vânzare de ieri şi vor putea fi achiziționate în fiecare zi între orele: 10:00-18:00, de la casa de bilete a stadionului “Dr. Constantin Rădulescu”.

Alina Solovăstru

Foto: Ioana Badea