“La Țevi” găzduiește Rock Christmas Night

Eveniment

Tconcert caritabilrupa Heavy Days organizează sâmbătă, 12 decembrie, un concert rock în scopuri caritabile, denumit Rock Christmas Night. Prin acest eveniment ei doresc să îl ajute pe Sorin Barboș, un alpinist care are nevoie de intervenții chirurgicale masive.

Sorin era la pescuit în Călimani, dar în timp ce trecea calea ferată undița a atins șinele provocând astfel un câmp electric ce i-a produs arsuri pe aproximativ 75% din suprafața corpului.

Concertul este cel de-al cincilea eveniment organizat în scopul strângerii de fonduri pentru ameliorarea situației tânărului.

Cu toate că tânărul refuză să se mai strângă bani pentru el, membrii trupei Heavy Days, fiind și ei iubitori ai muntelui, nu acceptă refuzul tânărului așa că vor organiza concertul pentru a-l ajuta să se întoarcă cât mai repede pe munte.

Sorin a suferit deja două intervenții chirurgicale, acum fiind în perioada de recuperare.

Acest concert este unul de voluntariat, iar alături de Heavy Days vor mai cânta Keep Away, Mishu Călin Band și Blood print, iar pubul La Țevi va asigura partea de sonorizare. Prețul unui bilet este de 10 lei.

Oegar Andreea-Maria

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts